PRODUCT (RED)

Apple predstavio novi iPhone 7 RED

http://imagazin.hr

Objavljeno: 21.03.2017. 15:26

Zadnja izmjena: 21.03.2017. 15:27

Foto: ilustracija

Bilo je očito kako Apple nešto planira s obzirom da je Apple Store danas bio na duže vrijeme ugašen. Saznali smo zašto: novi iPhone 7 model je izašao.

Prije nekoliko sati mogli smo samo pogađati koji bi novi proizvod Apple mogao predstaviti. Apple Store je bio ugašen zbog nadogradnje, a saznali smo zašto je to trajalo nešto duže nego inače.

Apple je smatrao kako dosadašnja ponuda boja nije dovoljna, pa sada osim zlatne, ružičasto zlatne, srebrne, crne i Jet Black boje imamo i crvenu boju. Crveni iPhone 7 ima iste specifikacije kao i trenutno dostupni modeli, jedina razlika je nova boja.

Apple već duže vrijeme proizvodi posebne crvene uređaje i dodatke, a prihode doniraju PRODUCT(RED) grupi, koju je osnovao Bono. Apple je prvi puta sudjelovao u ovoj inicijativi kada je Steve Jobs predstavio RED iPod, a ova suradnja nastavila se i nakon Jobsove smrti, te su mnogi Appleovi proizvodi danas dostupni u sklopu PRODUCT(RED) kampanje. Korisnici koji kupe crveni iPhone 7 također će sudjelovati u borbi protiv AIDS-a.

Komentari