Kreirajte novi izgled svog Facebooka na jednostavan način

Piše: evz/zimo.co

Objavljeno: 28.12.2010. 19:20

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:07

Nakon što je Facebook objavio novi izgled stranice, dizajneri su odmah uzeli stvar u svoje ruke i na kreativan način uredili izglede svojih stranica. No unatoč nekim alatima, nije bilo baš jednostavno, piše zimo.co.

Profile Maker je aplikacija koja omogućuje da složite profil koji izgleda poput Oudin-ovog. Pomoću nje možete vrlo brzo uploadati željenu fotografiju, pomicati fotku kako bi “sjela” u okvir, te zoomirati dokle ne pogodite željeni izgled vaše stranice.

Uz male preinake, sa nekoliko mogućnosti, možete fino podesiti sliku, te kada ste gotovi kliknete na “Create Profile”, nakon čega vas aplikacija vodi na novi album fotografija. Nakon toga trebate samo kliknuti na “Make this profile picture” i gotovi ste. Novi izgled profila je kreiran.

Vrlo je lagano uz ovu aplikaciju složiti novi izgled profila, uz to da vas aplikacija vodi kroz cijeli proces izrade. Nakon što su neki ljudi promjenili izgled profila, izgleda kako se objavljuje sve više i više ovakvih aplikacija poput Photo Magic i Oudinizer, no vjerojatno jedna od najjednostavnijih je upravo Profile Maker.

Kako ga koristiti i koje su sve skrivene tajne ovog Facebook alata - saznajte na zimo.co.

Komentari