Hrvatski portal Pribadača je lokalna verzija Pinteresta

Piše: evz/zimo.co

Objavljeno: 13.04.2012. 17:44

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 10:29

Foto: www.pribadaca.com

Ako ste probali Pinterest, onda novi hrvatski servis Pribadača i ne treba puno uvodnih riječi, no za one manje upoznate sa Pinterestom u nastavku možete pročitati detaljniju priču oko novog servisa, piše zimo.co

Dakle, kao što i sam naslova kaže, Pribadača je lokalizirana verzija treće najveće društvene mreže Pinterest.

- Za sve koje nisu upućeni, najbolji opis Pribadače bi bio da se radi o virtualnoj ploči koja vam nudi mogućnost pribadanja (pinnanja) slika ili linkova za proizvode, zabavne slike ili postere koji su vama interesantni. Pribadača će vam automatski organizirati ono što volite prema unaprijed određenim kategorijama, dok će za napredne korisnike postojati i opcija kreiranja svoje vlastite ploče, slično kao u puno popularnijem Pinterestu - stoji u opisu ovog servisa.

Ukoliko vam nije stran pojam virtualna ploča ili pin, možda će vas Pribadača zadržati u prostranstvima razno raznih slika koje korisnici pinaju. No nedugo nakon što su lansirali Pribadaču u beta verziji popričali smo s Markom Blažekovićem koji nam je istaknuo kako se ne fokusiraju samo na žensku publiku kao što je to slučaju kod Pinteresta, već da je cilj sakupiti sve ljude raznih interesa na jedno mjesto na lokalnom jeziku.

Ako vam se ova priča svidjela preporučujemo da posjetite pribadača.com i registrirate se. Što se tiče novih projekta Marko kaže da ih ima puno, no nije želio objaviti detalje već je samo spomenuo kako rade na projektu koji će “preokrenuti domaću web dizajn / web izradu branšu”.

Kao i za svaki novi projekt, držimo palčeve dečkima iz Pribadače jer se doista trude pokrenuti nešto i na domaćem terenu.

Komentari