Nastup Varaždinskih mažoretkinja u subotu na Korzu

Piše: eVarazdin.hr

Objavljeno: 05.07.2013. 19:44

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:30

Varaždinske mažoretkinje i ovoga ljeta nastavljaju tradicionalnu suradnju s Gradom Varaždinom i gradskim Koncertnim uredom. U subotu 6. srpnja tako će ispred Gradske vijećnice za građane Varaždina upriličiti jednosatni program promocije svojih aktivnosti uz koreografirane nastupe svih formacija.

Nakon svečanog defilea i postrojavanja svih mažoret sastava u 11 sati, u jednosatnom će se programu na Korzu Varaždinske mažoretkinje predstaviti nastupima Dječjeg sastava, Mješovite grupe, Seniorskim solo nastupom, Seniorskim triom, nastupom Kadetskog sastava, potom zajedničkom koreografijom Juniorki i Seniorki, te nastupom Juniorskog satava.

U sklopu programa varaždinskih mažoretkinja nastupit će i njihov veliki prijatelj Tin Kumrić, koji će kao gost otpjevati prigodnu pjesmu, na koji će način zajedno s mažoretkinjama dati obol nedavnom ulasku Hrvatske u veliku europsku obitelj.

Potom će uslijediti euro događaj - Anđeoska čarolija plesa uz posebno odabranu koreografiju i uz glazbu poznatoga hrvatskog pijanista Maksima Mrvice: Anđeoski solo – Hrvatska rapsodija, Ples anđela – Kolibre i Ples anđela – Victoria.

Na kraju programa Varaždinske mažoretkinje uputit će poziv na svoju središnju godišnju smotru koju će ove godine upriličiti na 15. Špancirfestu u subotu 31. kolovoza na Korzu, uz nastupe 20-tak hrvatskih i inazemnih mažoret timova.

U slučaju kiše program se neće održati, već će biti određen drugi termin nastupa.

Komentari