Projektor za SP u nogometu, filmove, gejming i posao

Piše: eVz/Bug.hr

Objavljeno: 26.05.2014. 09:22

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:27

Foto: Ilustracija

Ovogodišnje Svjetsko prvenstvo namjeravate gledati na običnom TV-u? Promislite ponovno! Ne, ne predlažemo Vam da investirate u nekakav Ultra HD 4K televizor, predlažemo nešto puno povoljnije i puno bolje – projektor.

AVmax predstavio je višenamjenske Optoma projektore, koji se istovremeno mogu koristiti za uživanje u Svjetskom prvenstvu, filmovima, gejmingu, ali i u poslovne svrhe. Drugim riječima, danju možete zadiviti na poslovnoj prezentaciji koju ćete prikazati na projektoru, a navečer se opustiti i uživati u utakmici ili filmu dijagonale 3 metra – na tom istom projektoru, piše Bug.hr

Svi modeli su ultra prijenosni i malih dimenzija, stoga projektor možete uvijek imati pri ruci, baš kao i računalo ili tablet. Ako se ne želite zamarati žicama, projektor možete spojiti i bežičnim HDMI kablom (HDMI dongle), a neki od modela posjeduju i ugrađeni media player, stoga je dovoljno samo ubaciti USB stick ili SD karticu – i projekcija počinje.

Cijene modela variraju, od vrlo povoljnih do onih nešto skupljih, koji nude 3D i Full HD rezoluciju.

Za sve one koji bi projektor željeli koristiti u manjim prostorijama, tu su modeli sa širokokutnom lećom, koji mogu s minimalne udaljenosti projicirati sliku do čak  120'', dok su za one najzahtjevnije  namijenjeni LED modeli projektora koji, osim što imaju odlične karakteristike, stanu doslovno u dlan.

Komentari