Trash&Burn festival: Vikend nabrijanih automobila i pin-up djevojaka

Piše: eVarazdin.hr

Objavljeno: 04.06.2013. 20:23

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:31

Ovogodišnji miting američkih automobila pod nazivom "TRASH&BURN" održat će se u Sv. Martinu na Muri od 7. i 8. lipnja na području seoskog turizma Goričanec.

Ova mnifestacija ove godine  slavi petu godišnjicu i organizatori su pripremili zanimljiv program, na kojem će se moći vidjeti opaki američki automobili i motori iz skoro cijele Europe, pin-up djevojke, burn-out, burlesk show, kustom art, pin-up photo contest, koncerti stranih rockabilly i rock'n'roll bendova, nastup dj-a, a najsretniji posjetitelj osvojit će američki automobil Buick Park Avenue iz 1991. godine.

Program počinje već  petak, 7. lipnja, od 18 sati. U večernjim satima atmosferu će zagrijati koncerti Voodoo Cadillaca i The Burning Aces, a sve u glazbenom stilu surfa, rocka i rockabilija.

U subotu, 8. svibnja, american car meeting & rock'n'roll festival počinje već od 12 sati, a održavat će se besplatne vožnje motorom Harley Davidson, "paljenje guma", fotkanje pin-up djevojaka s autima, tombola i podjela nagrada najboljim autima i motorima.
U večernjim satima na redu su koncerti Lucky Marcell & the Ramblin` Three, Wild Evel & The Trashbones i Clockwork Psycho.

Upad je besplatan za vlasnike američkih automobila i motora, a za ostale je 25 kn po danu, 40 kn za oba dana.

U slučaju lošeg vremena program se seli u zatvoreni dio seoskog turizma Goričanec.

Komentari