Gledaona prvenstva

Tko neće do Njemačke, nogometno prvenstvo može pratiti na varaždinskom Europskom trgu

Objavljeno: 26.05.2024. 08:45

Zadnja izmjena: 26.05.2024. 08:45

Foto: Arhiva

U sklopu Ljeta u Varaždinu, od 14. lipnja do 14. srpnja na Europskom trgu Varaždinke i Varaždinci moći će pratiti utakmice Europskog nogometnog prvenstva u organizaciji Show Concepta.

Jedno od naprestižnijih sportskih natjecanja, Europsko prvenstvo u nogometu 2024. u Njemačkoj počinje 14. lipnja, a završava točno mjesec dana kasnije. Oni koji neće do Njemačke, sve utakmice prvenstva mogu pratiti na Europskom trgu na kojem će biti organizirana Gledaona Europskog nogometnog prvenstva.

Hrvatska reprezentacija nastupit će u grupi B u kojoj su joj protivnici Španjolska, Albanija i Italija. Euro će otvoriti domaćin Njemačka i Škotska u Munchenu 14. lipnja, a odmah dan kasnije, u subotu će Hrvatska i Španjolska igrati na Olimpijskom stadionu u Berlinu. U srijedu, 19. lipnja igraju Hrvatska i Albanija u Hamburgu, a u ponedjeljak, 24. lipnja u Leipzigu igraju Hrvatska i Italija. Nokaut-faza kreće od osmine finala gdje će se plasirati dvije najbolje reprezentacije iz svake skupine te četiri najbolja trećeplasirana. Vatreni mogu ići u nekoliko smjerova, ovisi hoće li proći kao prvi, drugi ili treći u grupi.

Komentari