VOOGLE KONFERENCIJA 2023

U HNK Varaždin održat će se konferencija o hardware-u i umjetnoj inteligenciji

Objavljeno: 12.10.2023. 10:20

Zadnja izmjena: 12.10.2023. 10:20

Foto: Ilustracija (Fotografija ne prikazuje aktere ni mjesto događaja)

U četvrtak, 09. studenog 2023. godine u Hrvatskom narodnom kazalištu u Varaždinu, održat će se peta Voogle konferencija.

Voogle konferencija ove godine posvećena je hardware-u i umjetnoj inteligenciji s nazivom 'Voogle 2023. - Expanding horizons in hardware'. Ovogodišnju konferenciju organiziraju Tehnološki park Varaždin i Makerspace Varaždin u suorganizaciji s partnerima iz Enterprise Europe Network. Ulaz na konferenciju je besplatan.

Tradicionalno konferenciju posjećuju sudionici iz međunarodnih poslovnih krugova (Njemačke, Finske, Austrije, SAD-a itd.), što omogućava lokalnim poduzetnicima da se povežu, razmjenjuju kontakte i ideje te ostvare mogućnost izlaska na međunarodno tržište.

Dio konferencije biti će posvećen i izvorima financiranja za startupove, a istaknut će se i uloga inkubatora i akceleratora u podršci hardverskim startup tvrtkama. Raspravljat će se i o proizvodnji 'nosive tehnologije' kao alata koji nam omogućava da vodimo ugodniji život poput satova, narukvica, naočala, majica i slično.

Komentari