aquafest u tijeku

VIDEO Pogledajte izazovnu Janju Šincek iz Varaždina u promo videu za Aquafest

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 02.06.2017. 13:17

Zadnja izmjena: 02.06.2017. 14:13

Foto: Damir Mrvčić

Jubilarno 10. izdanje Aquafesta u Varaždinskim Toplicama bit će raskošnije no ikad. Festival je smješten u prekrasni šumski ambijent gradskog parka, a u sklopu programa ovog festivala moći ćete uživati u brojnim aktivnostima.

I ove godine članovi udruge ''Put prirode'' sudjeluju na Aquafestu i organiziraju Keltski kamp gdje se promiče kultura i običaji. Možete posjetiti cjelodnevnu radionicu i performans s bubnjevima te razgledati i kupiti razne unikatne rukotvorine, kušati čajeve i fine sokove od bazge i koprive. Za 10. jubilarni Aquafest su odlučili snimiti i promo video.

U njemu se pojavljuje i varaždinski model Janja Šincek.

- Ovo je moj prvi takav projekt gdje sam upoznala divne ljude i dogovorili smo suradnju za još neke projekte. Odlučila sam se za ovaj posao u dogovoru sa prijateljicom Mirelom Magdić koja je vizažistica i s kojim radim već dugi niz godina.- rekla je Janja

Inače, danas pogledajte lutkarsku predstavu za djecu, nastup antičkih uličnih zabavljača, radionicu rimskih frizura, a u noćnim satima proći će rimska povorka pod bakljama uz fanfare i bubnjare, a za sam kraj ovog dana moći ćete vidjeti spektakularan fire show. Subota je rezervirana za pozdravni govor Cara Konstantina Velikog, a u već ranije spomenutim kampovima brojne druge aktivnosti.

 

 

Komentari