8. listopada

Uskoro kreću utrke u samom centru grada, a jednu prijavu za utrku možete osvojiti i vi!

Nakon uspješnih organizacija automobilističkih utrka u gradu Čakovcu, Autoklub Blacklisted po prvi puta ove godine organizira utrku centrom grada Varaždina, točnije oko Kapucinskog trga.

Autoklub Blacklisted

Objavljeno: 30.08.2022. 18:15

Zadnja izmjena: 30.08.2022. 18:15

Nakon uspješnih organizacija automobilističkih utrka u gradu Čakovcu, Autoklub Blacklisted po prvi puta ove godine organizira utrku centrom grada Varaždina, točnije oko Kapucinskog trga.

Utrka počinje 08.10.2022., a ruta se vozi oko Kapucinskog trga brzim dionicama koje će dodatno biti usporene šikanama kako bismo tehnički otežali stazu i testirali granice vozačkih sposobnosti natjecatelja. Sretni smo što smo uspjeli dogovoriti utrku u samome centru grada Varaždina te očekujemo još veću posjećenost nego u gradu Čakovcu, a zapravo smo i uzbuđeni što možemo vozačima ponuditi još jednu novu rutu za Blacklisted Time Attack 2K22 natjecanje, četvrto od njih pet ove godine. Vjerujemo da će to vozačima dati dodatnu motivaciju i da će ih sigurno privući u velikom broju, a naravno i svim posjetiteljima eventa pružiti odličan oktanski spektakl koji će moći pratiti uz samu rutu ili kroz VIP tribine koje će biti postavljene na Kapucinskom trgu uz cestu gledajući prema Glazbenoj školi. Na utrku se mogu prijaviti svi, bilo profesionalni vozači ili osobe koje žele isprobati granice svojeg automobila, nevezano uz snagu ili tip svojeg automobila. - rekao je Marin Kuharić, potpredsjednik Autokluba Blacklisted.

Cijena startnine za sve vozače iznosi 350 kn, a mi dijelimo jednu besplatnu startninu. Sve što je potrebno je označiti osobu kojoj bi poklonili sudjelovanje na utrci i podijeliti ovu objavu na svojem Facebook profilu javno.

Osim utrke, gledatelji će moći obići i VIP zonu i Box vozača koji će biti smješteni na samome Kapucinskom trgu uz ostale popratne sadržaje oktanske tematike.

Ruta utrke Timeattack 2K22 Varaždin

Kako je sve to izgledalo u Čakovcu možete pogledati u slijedećem videu.

 

Komentari