dvanaesti po redu

Zadruga i Cold Snap na ovogodišnjem festivalu Idemo otok u Ludbregu

Objavljeno: 08.06.2017. 17:47

Zadnja izmjena: 24.06.2017. 16:52

Foto: facebook

Već dvanaestu godinu zaredom u Ludbregu će se održati kulturno-umjetnički festival mladih pod nazivom 'Idemo otok'. Na popularnom ludbreškom Otoku mladosti ponovno će biti puno zanimljivih sadržaja, bogatog programa, a naravno i neizostavnih nastupa različitih bendova.

Festival će trajati od 23. do 25. lipnja, a započet će u ponedjeljak Street Artom, točnije oslikavanjem zida kod Otoka mladosti s početkom u 10 sati. U petak 23. lipnja kreće izložba crteža akademske slikarice Maje Mezge u prostoru Lumena, koje će biti dostupna za pregled posjetiteljima u 20 sati.

Na Otoku će tako nastupati slijedeći bendovi: Bednja (black metal demo bend) iz Varaždina, Meant to be (metal core bend) iz Umaga ), Debeli precjednik (punk bend) iz Osijeka, popularni Cold Snap (groove metal bend) iz Varaždina, Hrmulja (stoner metal demo bend) iz Ludbrega i DJ Cile (punk, rock, metal), a ovaj dio programa će trajati sve do rano jutarnjih sati. U subotu nas s početkom u 9 sati očekuje besplatna Mamurna čajanka i kavanka, zatim kuhanje graha, potezanje užeta i druge zaboravljene sportske aktivnosti. U popodnevnim satima kreće odbojka na pijesku i beer pong, nakon čega će nastupiti jamIT (rock cover bend) iz Varaždina, U pol 9 kod Sabe (indie bend) iz Zagreba, One big mob (tribute to R.H.C.P.), Zadruga (rock sastav) iz Zagorja i DJ Mile (punk, rock, metal). U nedjelju će ponovno biti besplatna Mamurna čajanka i kavanka, nakon čega slijedi roštiljanje i turnir u Beli za starije i one koji će to postati. U 20:30 sati slijedi dance with PO I, a nakon toga predstava Ufuraj se i pukni u izvedbi Kerekesh Teatar.

Kampiranje je besplatno za dane festivala, a cijene ulaznice za petak, subotu i nedjelju iznose 30 kn, dok dvodnevna za petak i subotu 50 kn. Ulaznice će biti u prodaji isključivo na ulazu za vrijeme festivala.
 

 

Komentari