zbirka četiri autora

Zbirka poezije Fatamorgana predstavljena i varaždinskoj publici

Objavljeno: 14.06.2017. 20:19

Zadnja izmjena: 14.06.2017. 20:21

Foto: Arhiva

Jučer je u dvorani HNK, točnije u Europa Media uspješno predstavljena zbirka četvero autora varaždinskoj publici u organizaciji VAKS-a i udruge Ritam misli nakon što je ista nedavno predstavljena i u Ludbregu u sklopu programa "Epicentar emocija u centru svijeta".

U zbirci su predstavljena četri autora posve različitog načina pisanja, a opet čvrsto povezana u jedinstvenoj čuvstvenosti. Publika je uživala u stihovima Đurđice Garvanović Porobija, doktorice filologije, ravnateljice srednje škole u Maruševcu, dizajnerice Marije Gradečak, glumca Zvonka Zečevića te dipl. pravnika Nenada Slukića ujedno i urednika same zbirke poezije. Tajanstvenost riječi i blagoglagoljivost autora obogatila je mlada glazbenica Lukrecija Oreški, a stručni osvrt na autore dao je prof. dr. soc. Krešimir Bagić. Kroz sam program vodila je poetskim izričajem Ljubica Ribić. Sama zbirka je otvorila neka nova pitanja i dala neke nove odgovore.

- Poezija kao oruđe u rukama vještih majstora pronalazi put ka onoj drugoj strani u nama, duhovnosti i misaonosti. Vjerujemo da će zaživjeti u rukama mnogih čitatelja. - rekla je Ljubica Ribić.
 

Komentari