Traže se volonteri

Želite li doprinijeti dobroj organizaciji Špancirfesta, onda je ovo natječaj za vas

Objavljeno: 01.07.2024. 19:03

Zadnja izmjena: 01.07.2024. 19:08

Foto: Ilustracija/TZGV

Turistička zajednica Grada Varaždina (TZGV)  traži entuzijastične i pouzdane mlade ljude koji su spremni svojim znanjem i entuzijazmom doprinijeti organizaciji Špancirfesta, najvećeg i najpoznatijeg uličnog festivala u Hrvatskoj.

Kako ističu iz TZGV, volonteri su važan kotačić male i složne organizacijske ekipe koja u Varaždin za kraj ljeta privuče više od 300 tisuća posjetitelja, a vrline koje traže od volontera su dobre organizacijske vještine, komunikativnost, sklonost timskom radu i motivacija da nadolazeći Špancirfest bude što uspješniji. 

- Tražimo pratitelje za izvođače koji su dio uličnog i glazbenog programa, volontere za rad u Turističko informativnom centru Turističke zajednice grada Varaždina te u press centru. Ako mislite da svojim radom, osobnošću i vještinama možete pridonijeti organizaciji festivala, pozivamo vas da se prijavite za volontiranje na ovogodišnjem Špancirfestu - navode iz TZ Grada Varaždina te dodaju da se prijave primaju do 1. kolovoza, a natječaj je objavljen na službenoj internetskoj stranici festivala.

Komentari