savjeti o ljepoti

Legendarna Audrey Hepburn imala je 7 tajni ljepote

zdravaisretna.hr

Objavljeno: 09.05.2016. 09:56

Zadnja izmjena: 09.05.2016. 10:12

Foto: Ilustracija

I dan danas, ženstvena pojava očarava gledatelje diljem svijeta. Bila je legendarna filmska zvijezda 20. stoljeća i jedinstvena modna i stilska ikona tog doba. Sebe je uvijek opisivala kao normalnu djevojku obična izgleda.

Donosimo vam sedam savjeta ljepote od neponovljive Audrey Hepburn koji će vas potaknuti da usvojite zdrav i pozitivan stav!

1. Pijte puno vode

Možda je upravo voda jedna od glavnih tajni njenog predivnog izgleda: pijte velike količine vode i jedite puno voća i povrća

2. Redovito pročistite svoje tijelo

Jednom u mjesecu, Audrey je imala dan za detoksikaciju, jela je samo voće, povrće, mliječne proizvode i pila vodu. Takva čišćenja pomagala su glumici vratiti njen bioritam nakon iscrpljujućih putovanja u različite dijelove svijeta.

3. Krumpir mora često biti dio prehrane

Budući da je Hepburn imala irsko/nizozemske korijene, smatrala je krumpir kao nezamjenjiv dio svakodnevne prehrane.

4. Redovito izlazite na svjež zrak

Na pitanje kako održava svoju formu i lijep izgled, uvijek je odgovorila: “Hodanjem”! Puno šećem na svježem zraku, dopuštajući svom tijelu da apsorbira što više kisika koliko mu je potrebno. I to je sve što trebate činiti, hodajte!

5. Imajte pravilno držanje

Hepburn je svoju karijeru započela baletom. Balerine moraju vježbati svaki dan, na i izvan pozornice. Upravo zbog toga, ples je postao njen drugi prirodni dar. Uvijek držite leđa ispravljenima!

6. Koristite prirodni make up

Audrey je uvijek birala minimalizam, profinjenost i klasiku kao svoj temeljni imidž.

7. Uživajte u svakom danu

Audrey je imala jako optimističan pogled na svijet. Čak i stvari poput otkrivanja novog recepta ili kupnja nakita na tržnici, činile bi je jako sretnom. Ona je stvarno znala kako uživati u svakom danu svog života!

 

Komentari