zabranjena

Riječ koju nikad ne smijete partneru reći tijekom svađe

zadovoljna.dnevnik.hr

Objavljeno: 08.06.2016. 19:24

Zadnja izmjena: 08.06.2016. 19:26

Svađe i neslaganja dio su svakog braka. Koliko god voljeli jedno drugo, u nekom trenutku idemo si na živce te u afektu svađe možemo izgovoriti riječi koje zapravo ne mislimo. Jednu ružnu riječ obavezno bi trebali izbjegavati svi bračni parovi.

U žaru svađe dogodi se da bračnom partneru kažemo stvari koje ne mislimo zaista. Ipak, trebamo se pokušati kontrolirati jer jednom izgovorena riječ ne može se više povući. I baš zato jednu riječ koja može ozbiljno naškoditi braku i uzrokovati nepopravljivu štetu, svi bračni parovi moraju izbjegavati u širokom luku. Radi se o riječi razvod, a evo i 3 razloga zašto je nikada ne biste smjeli izgovoriti:
 

1. Manipulativna je. 
U nekim situacijama izgovaranjem riječi razvod u žaru svađe želimo navesti partnera da – zašuti. Nadate se da će ova nezgodna riječ prekinuti svađu i da će biti po vašem (i da ćete izbjeći buduće svađe). No, tu se radi o čistojmanipulaciji s vaše strane s kojom u tom trenutku možete postići što želite, ali problem i dalje postoji i ponovno će u nekom momentu 'isplivati'. Donosimo i 3 dokaza da s vama netko manipulira.

Članak u cjelosti pročitajte na zadovoljna.dnevnik.hr

Komentari