PODSVJESNE PORUKE I ŽELJE

Što boja omiljenog ruža otkriva o vama

tportal.hr

Objavljeno: 18.02.2016. 10:04

Zadnja izmjena: 18.02.2016. 12:19

Imate li omiljeni ruž i koje je boje? Stručnjaci kažu kako omiljeni ruž otkriva neke osobine žene te svaka boja ima značenje, a također muškarcu otkriva kakve su vam namjere kada ga koristite za prvi izlazak.

Autorica knjige 'Mind What You Wear: The Psychology of Fashion' Karen Pine otkrila je za Mashable što boja ruža može otkriti o ženi na prvom sastanku s muškarcem. Profesorica Pine odlučila je analizirati sedam najpopularnijih boja ruževa za usne iako bi se ova studija mogla proširiti na stotinu nijansi. 

Crvena boja

Vatrenu, crvenu boju ruža nose žene koje su strastvene, energične i uvijek u pokretu. Pine ih smatra hrabrima, punima samopouzdanja i jasno šalju signal da su emocionalno jake stabilne osobe.

Fuksija

Ova boja ruža otkriva da se radi o kreativnoj ženi koja na prvom sastanku očekuje poticajne i zanimljive teme za razgovor. Radi se o elegantnoj i jedinstvenoj osobi.

Intenzivna pink boja

Iako se nježna roza boja inače smatra znakom nježnosti, jaka pink nijansa odaje zbunjenost. Radi se o snažnoj ženi koja je pomalo zbunjena. Ako je još k tome i muškarac neodlučan i nije siguran želi li stvarati vezu, sve se zvijezde moraju poklopiti da uspiju.

Koraljna boja
 

Žena s tom bojom ruža prvom izlasku pristupa prepuna entuzijazma. Želi biti primijećena, a obično se radi o veselim i zabavnim osobama koje se mogu prepustiti trenutku.

Boja burgundca

Žena koja bira ovu ruža za usne je snažna, ali pomalo misteriozna. Na prvom se sastanku može dosta ustručavati jer se boji da ne otkrije previše o sebi pa muškarac mora imati malo više strpljenja.

Boja mesa

Radi se o ženama koje s spremne čekati onog pravog, a kada osjete da se to dogodilo, dat će sve od sebe da veza uspije. Žele da ih se shvati ozbiljno, ništa ne skrivaju i imaju puno toga za ponuditi.

Usne bez ruža

Žene koje odluče ne nositi ruž na prvi sastanak i nose tek balzam kao zaštitu, poručuju da nisu ni za kakve igre skrivača i odmah stavljaju karte na stol.

Izvor: tportal.hr

Komentari