Provalnik iz trgovine ukrao cigarete i suhomesnate proizvode

Objavljeno: 10.10.2014. 10:16

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: ilustracija

Policijska uprava međimurska izvijestila je o krađama koje su se proteklih dana dogodile na području Međimurja.

Tijekom noći s 8. na 9. listopada u vremenu od 11 do 6:25 sati u Sivici, u Glavnoj ulici, nepoznati počinitelj provalio je u privatnu trgovinu, gdje je ukrao veću količinu cigareta, suhomesnatih proizvoda i raznu robu široke potrošnje, te blagajnički minimum. Materijalna šteta procjenjuje se na više desetaka tisuća kuna, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

U vremenskom razdoblju od 15. rujna do 9. listopada u Pribislavcu, u Ulici dr. Ante Starčevića, nepoznati počinitelj je ukrao betonske stupove, pocinčane žice i zatezače za žicu, vlasništvo privatnog poduzeća iz Čakovca. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko desetaka tisuća kuna, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da su 20, 24 i 26-godišnjak iz Sitnica, počinili kazneno djelo teške krađe, u vremenskom razdoblju od 3. do 8. listopada, u Lopatincu, u Ulici Vladimira Nazora, gdje su provalili u poslovnu  zgradu poduzeća u stečaju te ukrali veću količinu električnih kablova. Materijalna šteta utvrditi će se naknadno, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Komentari