26. izdanje

Evo kada će se ove godine održavati Špancirfest, počele su i prijave za sudjelovanje

"Sudjelovanje na Špancirfestu, koji je prošle godine privukao rekordnih 330 tisuća posjetitelja, izvrsna je prilika za promociju proizvoda i usluga", navode iz TZ Grada Varaždina...
Objavljeno: 26.04.2024. 15:14

Zadnja izmjena: 26.04.2024. 15:15

Pripreme za ovogodišnje, 26. po redu, izdanje Špancirfesta, koje će biti održano od 23. kolovoza do 1. rujna, u sve su ozbiljnijoj fazi, javljaju iz Turističke zajednice Grada Varaždina.

Turistička zajednica grada Varaždina objavila je natječaje kojima poziva izlagače, ugostitelje, umjetnike i druge kreativce na sudjelovanje na najraznovrsnijem i najpopularnijem uličnom festivalu u Hrvatskoj. Raspisan je Poziv za zakup izlagačko-prodajnih prostora, Natječaj za zakup lokacija za obavljanje ugostiteljske djelatnosti, te natječaji za sudjelovanje u Kreativnici u Uskoj ulici i Ulici umjetnika u Školskoj ulici. Također, u tijeku je i Natječaj za umjetničkog voditelja i producenta Parka kreative koji prostor iza varaždinske katedrale pretvara u mjesto dječje kreativnosti i usvajanja novih vještina.

- Sudjelovanje na Špancirfestu, koji je prošle godine privukao rekordnih 330 tisuća posjetitelja, izvrsna je prilika za promociju proizvoda i usluga, a osim vidljivosti, izlagačima, ugostiteljima, umjetnicima i kreativcima daje i priliku za uspostavu novih poslovnih kontakata i širenje mreže suradnje - navode iz TZ Grada Varaždina.

Svi detalji poziva i natječaja kao i obrasci za prijavu objavljeni su na službenoj internetskoj stranici Špancirfesta www.spancirfest.com.

Komentari