novi '2fest'

Dobre vijesti za ljubitelje piva: Varaždinski Biergarten od ove godine uz veliku novost

Objavljeno: 06.05.2024. 18:30

Zadnja izmjena: 06.05.2024. 18:30

Uz dobro poznati Varaždin Biergarten posvećen pivu, od ove godine posjetitelji će moći uživati i u okusima novog festivala - radi se o mini street food festivalu naziva Fest za jest, odnosno zajedničkog imena 2FEST.

Poznati Biergarten na kojem se predstavlaju razne vrste piva ove godine obilježava petu obljetnicu svog postojanja, a održat će se u razdoblju od 31. svibnja do 9. lipnja. Ove će se godine također, kako najavljuju organizatori, nekoliko street food majstora predstaviti na Europskom trgu na 30-ak metara udaljenosti od Biergartena, a od izvođača su trenutno najavljeni Planet Groove, Kojoti i Eter.

- Uz gore navedeno imamo još dosta novosti ali jedna je baš velika novost! Nema više žetona! Od ove godine svaka kućica ima svoju fiskalnu blagajnu i svoju naplatu, ali i POS uređaj za plaćanje skoro svim debitnim i kreditnim karticama. Naravno, tu je kao i uvijek odličan koncertni i zabavni program da se super zabaviš. Više u narednim danima i znamo, ali stvarno znamo, da će neki biti oduševljeni - navode organizatori.

Komentari