Vrbanovec: Pao u kanal, udario u kamenu stijenu i na mjestu preminuo

Piše: IT/eVaraždin

Objavljeno: 10.11.2014. 13:32

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: ilustracija

U Vrbanovcu se u petak dogodila tragedija. Stjepan Matulić (68) izgubio je nadzor na biciklom te pao u kanal za oborinske vode gdje je na mjestu preminuo...

On je upravljao biciklom kolnikom nerazvrstane ceste iz smjera Ulice Brigade Braće Radić prema Ulici Rudolfa Krušeca. Prilikom upravljanja nije se držao uz desni rub kolnika, već je biciklom prešao na lijevu stranu i sišao van kolnika ulijevo gdje je biciklom pao u kanal za oborinske vode. Prilikom pada udario je u kamenu stijenu te je zadobio ozljede od kojih je na mjestu događaja preminuo.  Na mjestu događaja je smrt konstatirao liječnik Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije.

Prometna nesreća dogodila se u nedjelju u Žarovnici. Osobnim vozilom upravljao je 21-godišnjak iz smjera Donje Višnjice prema Lepoglavi, gdje je zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad vozilom te sletio izvan kolnika, udarivši prednjim dijelom vozila u ogradu. Vozač je zadobio ozljede, a medicinska pomoć mu je pružena u Općoj bolnici Varaždin. Ozljede mu za sada nisu okvalificirane.

 

Komentari