regionalna zvijezda

Aleksandra Prijović osvojila i Varaždin: Pred nama tri koncerta u Areni

Objavljeno: 25.04.2024. 10:06

Zadnja izmjena: 25.04.2024. 11:14

Foto: Facebook

Aleksandra Prijović, mega regionalna zvijezda, postigla je impresivan uspjeh koji je nadmašio sva očekivanja – rasprodala je nevjerojatnih pet Arena u Zagrebu, održala pet spektakularnih koncerata u Osijeku, te tri u Rijeci. Sada, Varaždin će ugostiti tri nezaboravne večeri u sklopu njezine 'Turneje od istoka do zapada'.

Prvi koncert je već sutra, 26. travnja, slijedeći u subotu, dok je posljednji zakazan za nedjelju, s početkom u 20 sati, a još uvijek se traži karta više za njezine koncerte, iako su davno rasprodani.

Njezina desetogodišnja prisutnost na glazbenoj sceni donijela je brojne hitove poput 'Za nas kasno je', 'Testament', 'Senke', 'Bogata sirotinja', 'Legitimno', 'Zvuk tišine', 'Sabotiram', i mnoge druge. Njezin najnoviji album, 'Devet života', postavlja rekorde, što je dodatan razlog zašto su njezini koncerti redovito rasprodani. Publika jedva čeka biti dio ovog spektakla, koji će zasigurno obilovati posebnom emocijom i energijom.

Aleksandra Prijović je na svaki svoj koncert diljem Hrvatske dovodila i posebne goste. U Zagrebu su se na pozornici pojavili Aco Pejović, Željko Samardžić, Milica Todorović, Jelena Rozga, te Lepa Brena. Osijek je imao čast ugostiti Voyagea, Radu Manojlović i Bobana Rajovića. Tko će se pojaviti na nadolazećim spektaklima u varaždinskoj Areni, ostaje tek za vidjeti.

Komentari