VIDEO/FOTO: Nina Badrić na rođendanskom slavlju Lumini centra oduševila posjetitelje

Objavljeno: 29.03.2015. 08:53

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: Nikola Kokotec

Izvor: galerija-images/nina badric lumini 2015

Rođendansko slavlje Lumini centra uveličala je i Nina Badrić, a mnogobrojni posjetitelji uživali su u njenom koncertu i odličnoj atmosferi.

Publika je zajedno s Ninom otpjevala gotovo sve njene pjesme, a pravim znalcima njenog repertoara pokazali su se oni najmlađi.

- Već sto godina nisam bila u Varaždinu. Nadam se da ću s novim albumom uskoro imati i veliki koncert u dvorani. Večeras smo ovdje na rođendanskom slavlju Lumini centra i drago mi je da smo bili pozvani jer je bilo krasno. Genijalno je kad vidite sve gneracije ispred sebe, osobito one najmlađe koji vam daju najviše snage - istaknula je Nina nakon koncerta. 

Ove godine najavila je dva albuma, jedan na engleskom i jedan na hrvatskom jeziku. Album na engleskom snimljen je gotovo u potpunosti.

- Taj album sam snimila u New Yorku, u jednom sjajnom studiju s fenomenalnim muzičarima. Album bi mogao biti zanimljiv. Napravila sam neke obrade grupe Queen, ali na drugačiji način i baš me zanima kako će to moja publika prihvatiti - rekla je Nina.

Kako je bilo na koncertu u Lumini centru, pogledajte u video prilogu i bogatoj fotogaleriji.


{gallery}nina badric lumini 2015{/gallery}

Komentari