Dodatak današnjem bogatom programu na Špancirfestu je i "Zlatna šuza"

Piše: eVarazdin.hr

Objavljeno: 31.08.2013. 15:43

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:30

Foto: -

Nakon Vlade Divljana i Ljetno Kino Big Banda, Grazer Salonorchestra i nezaboravnog Gibonnija vrijeme je za slavlje i novi val pozitivne energije na ulicama Varaždina.

Da glazbene note cijeli dan teku ulicama grada pobrinut će se Maja & Simon, Igor Baksa, Lea Šprajc i Turbo Dalmacija bend, dok je poslijepodne rezervirano za nastup Hang Drum Projecta na neobičnom instrumentu od dvije željezne školjke te performans klauna Tuto Tula.

Svakako morate posjetiti Experience Istra u 17 sati na Franjevačkom trgu gdje Vas očekuje povijesni prikaz Istre kroz stoljeća, a povodom 15. godine Festivala u 19.30 na Korzu Vas očekuje velika Ekos rođendanska torta.

Odlične The Frajle, dobre poznanice špancirera, zasvirat će od 20 sati na Korzu.

Nakon slavlja na Korzu svi su pozvani na crveni tepih na Stančićevom trgu gdje će u 20:30 biti svečana završnica i promocija radova Parka kreative te promocija filma iz radionice Filmsko kazalište ili kazališni film te svečana dodjela špancir Oscara – „Zlatna šuza“. Stoga cipele na noge i svi na Špancirfest!

Hit bend iz osamdesetih Denis & Denis zagrijat će vas od 21.30 na Pan pozornici Stančićev trg, dok će na Antena pozornici Stari grad od 21 svirati Živo blato te od 22.30 sata kultni riječki band Let3. Na Arena pozornici svoj show održat će Nikki Belucci.

Komentari