33-godišnji biciklist ozlijeđen u prometnoj nesreći u Varaždinu

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 28.03.2014. 11:37

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:27

Foto: ilustracija

Jučer, 27. ožujka oko 19 sati u Supilovoj ulici u Varaždinu, dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenom osobom, izvijestila je Policijska uprava varaždinska.

Muškarac starosti 45 godina upravljao je osobnim vozilom prilaznom cestom stambeno-poslovnim zgradama. Dolaskom do raskrižja sa Supilovom ulicom, započeo je skretanje udesno a da se prethodno nije uvjerio da to može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu. Tom je prilikom prednjim desnim dijelom vozila udario u bicikl kojim je nepropisno biciklističkom stazom uz lijevi rub kolnika, u smjeru Zagrebačke ulice upravljao 33-godišnjak.

Uslijed udara, vozač bicikla je pao na kolnik, pri čemu je ozlijeđen. Medicinska mu je pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin, a njegove su ozljede okvalificirane kao lakše.

Od ostalih događaja, tijekom protekla dvadeset i četiri sata na području Policijske uprave varaždinske zabilježena su tri prekršaja protiv javnog reda i mira u Donjem Vratnu  i u dva slučaja u Varaždinu,  te dva prekršaja nasilničkog ponašanja u obitelji i to u Varaždinu i Novom Marofu.

Komentari