izvjestila pu varaždinska

HRASTOVLJAN Ni krivom ni dužnom čovjeku izgorio štagalj i auto u dvorištu

Objavljeno: 16.04.2020. 09:29

Zadnja izmjena: 16.04.2020. 09:33

Foto: Ilustracija

Jučer, 15. travnja oko 14.30 sati u Hrastovljanu, izbio je požar na štaglju vlasništvo 48-godišnjaka. Na mjestu požara očevid su obavili policijski službenici sa Inspektorom zaštite od požara, kojim je utvrđeno da je do požara došlo uslijed djelovanja otvorenog plamena nepoznatog izvora, te se požar proširio na ostalu drvenu plohu i krov štaglja.

Također je utvrđeno da je do požara došlo i na neregistriranom vozilu koje se nalazilo u dvorištu kuće, te je došlo do oštećenja u vidu termičke destrukcije i taljenja plastike branika, svjetla i pvc cerade. Kako je očevidom utvrđeno, požar je na vozilu izazvao nepoznati počinitelj polijevanjem i paljenjem ubrzivača plamena po vanjskom djelu cerade, te je došlo do zapaljenja iste i djelomične termičke destrukcije branika i svjetala na vozilu.

Požar su ugasili vatrogasci DVD Martijanec i Hrastovljan. Ozlijeđenih osoba nije bilo, već je nastala materijalna šteta koja se procjenjuje na više tisuća kuna. policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Komentari