Policijski službenici Policijske postaje Ivanec zaprimili su prijavu 72-godišnjaka da je prevaren prilikom kupnje medicinskog uređaja.

Prema prijavi, navedeni je prisustvovao prezentaciji medicinskog uređaja, koju su u jednom ugostiteljskom objektu u Ivancu, organizirala dva poduzeća sa sjedištem u Zagrebu.

Prijavitelj je tom prilikom kupio medicinski uređaj za iznos od desetak tisuća kuna, te uređaj zajedno s ampulama, odmah i preuzeo. Prilikom sklapanja ugovora navedeno je da se kupnjom spomenutog uređaja, dobiva i besplatna avionska karta i kutija određene terapije, što je trebao idući dan dobiti na kućnu adresu.

Obzirom da navedeno nije stiglo, te kako je  prema ugovoru, imao mogućnost u određenom roku raskinuti ugovor i zatražiti povrat novca uz vraćanje aparata, podnio je pisani zahtjev za raskid ugovora. Njegov mu je zahtjev vraćen s naznakom da na adresama u Zagrebu nema poduzeća s kojima je sklopio ugovor. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju svih okolnosti i počinitelja ovog kaznenog djela. 

Komentari

30.01.2017. 11:29h Zadnja izmjena: 30.01.2017. 11:29

Foto: Ilustracija