Organiziran lopovluk

Objavili smo da se po Varaždinu kradu auto dijelovi, a onda se javilo još oštećenih

Nakon što se jučer javila čitateljica kako bi upozorila na krađe dijelova automobila na parkiralištima u Varaždinu, javio nam se još jedan čitatelj s istom pričom...
Objavljeno: 05.11.2021. 08:34

Zadnja izmjena: 05.11.2021. 08:36

U redakciju nam se jučer javila čitateljica s ciljem da upozori na krađu dijelova automobila na više lokacija u Varaždinu, a nakon što smo objavili vijest, javio nam se još jedan čitatelj s istom pričom.

Naime, jedna čitateljica je jučer dojavila kako je nepoznati počinitelj u noći s 2. na 3. studeni s tri automobila na besplatnom parkiralištu kod Zagrebačke 19 izvadio dijelove - katalizator i sondu. Čitateljica također tvrdi da se u toj noći dogodila krađa ta ista dva dijela automobila i u Jalkovečkoj ulici. Čitateljica je uz upozorenje priložila i fotografije oštećenih automobila.

Nakon nje nam se javio još jedan čitatelj kojem su te iste noće s automobila skinuti isti dijelovi na tom istom parkiralištu kod Zagrebačke 19. Čitatelj navodi kako je slučaj prijavio policiji te je također priložio fotografiju svog oštećenog automobila, a javilo se još nekoliko čitatelja kako se krađa auto dijelova dogodila i kod Banfice.

Komentari