ozlijeđene vozačice

Policija iznijela detalje subotnjeg frontalnog sudara kod aerodroma

Objavljeno: 24.01.2022. 10:22

Foto: Ilustracija (Fotografija ne prikazuje aktere ni mjesto događaja)

U petak, 21. siječnja oko 22.25 sati na državnoj cesti D-2 u Varaždinu u prometnoj su nesreći ozlijeđene dvije osobe.

Prema informacijama iz PU varaždinske, žena starosti 31 godinu upravljala je osobnim vozilom iz smjera Varaždina u smjeru Trnovca. Vozilom se nije kretala sredinom obilježene prometne trake, već se vozilom kretala lijevom, suprotnom prometnom trakom u trenutku kada je iz suprotnog smjera nailazilo osobno vozilo kojim je upravljala 21-godišnjakinja iz suprotnog smjera, kojom prilikom je došlo do udara vozila. Jedno vozilo je odbačeno u cestovni jarak, dok je drugo vozilo ostalo na kolniku.

U trenutku sudara, iz smjera Varaždina u smjeru Trnovca naišlo je vozilo kojim je upravljao 52-godišnji muškarac, a koji je tom prilikom udario u zaustavljeno vozilo koje je ostalo na kolniku. U prometnoj nesreći ozljede su zadobile obije vozačice, te im je medicinska pomoć pružena u varaždinskoj Općoj bolnici. Ozljede im za sada nisu okvalificirane. Na mjesto događaja izašli su vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe Varaždin koji su pružali pomoć oko izvlačenja ozlijeđenih osoba iz vozila.

Zbog očevida prometne nesreće promet državnom cestom D-2 u Varaždinu je bio zatvoren za sva vozila od 22.40 do 00.25 sati, te se odvijao obilaznim pravcima.

Komentari