Policijske akcije

Policija najavila operativne akcije 'Alkohol' i 'Mopedisti i motociklisti' tijekom vikenda

Objavljeno: 21.07.2023. 11:12

Zadnja izmjena: 21.07.2023. 11:24

Foto: Ilustracija (Fotografija ne prikazuje aktere ni mjesto događaja)

Policijski službenici Policijske uprave Varaždinske provodit će sa subote na nedjelju, od 20 sati do 4 sata ujutro, operativnu akciju "Alkohol“, a potom u nedjelju, u vremenu od 10 do 18 sati, operativnu akciju „Mopedisti i motociklisti“. 

Akcija 'Alkohol' provodit će se na cjelokupnom području policijske uprave, ovisno o mjestima i vremenima događanja prometnih nesreća, prvenstveno onih s najtežim posljedicama, a kontrola prekršaja vršit će se na mjestima gdje je zabilježeno njihovo učestalo činjenje, navode danas iz Policijske uprave Varaždinske.

Potom će policijski službenici provest u nedjelju, u vremenu od 10 do 18 sati, operativnu akciju „Mopedisti i motociklisti“ s ciljem utvrđivanja prekršaja od strane ove skupine sudionika u prometu te prekršaja drugih sudionika u prometu, kojima se ugrožava sigurnost mopedista i motociklista.

Akcija će se provoditi na cjelokupnom području Varaždinske županije, ovisno o mjestima i vremenima događanja prometnih nesreća, prvenstveno onih s najtežim posljedicama, a kontrola prekršaja provodit će se na mjestima gdje je zabilježeno njihovo učestalo činjenje.

Komentari