Policija uhvatila počinitelje u pokušaju krađe u Totovcu

Piše: eVarazdin.hr

Objavljeno: 24.07.2013. 14:02

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:30

U ponedjeljak, 22. srpnja oko 22.30 sati, Policijska uprava međimurska zaprimila je dojavu policijskog službenika van službe da je u blizini kruga objekta privatnog poduzeća u Totovcu primijetio parkirani nepoznati kombi, javlja PU Međimurska.

Dolaskom na mjesto dojave policijski službenici u krugu poduzeća zamijetili su više nepoznatih osoba koje su u namjeri otuđenja pripremale željezne profile, a u trenutku zamjećivanja policijskih službenika su pobjegli. Uz pomoć službenog psa tragača u krugu poduzeća pronađeno je troje muških osoba koje su dovedene u prostorije Policijske uprave međimurske.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su tijekom noći s 22. na 23. srpnja u Totovcu, u Ulici dr. Vladimira Bakarića, 22 i 19-godišnjak iz Pribislavca, te dijete s područja Međimurske županije, preskočili ogradu privatnog poduzeća iz Donjeg Kraljevca, te u namjeri krađe za odnošenje pripremili hidraulični cilindar i nekoliko desetaka komada željeznih profila raznih dimenzija. U dovršenju kaznenog djela spriječeni su dolaskom policijskih službenika.

Protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava nadležnom Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Komentari