Poznati detalji prometne nesreće u Ludbregu u kojoj je poginuo pješak

Objavljeno: 04.01.2016. 11:35

Zadnja izmjena: 15.01.2016. 10:11

Foto: Ilustracija

Jučer smo izvjestili o prometnoj nesreći koja se dogodila u Ludbregu u večernjim satima... 

Naime, na raskrižju Ulica Bože Hlasteca i Gospodarske ulice došlo je do naleta osobnog vozila kojim je upravljao 29-godišnjak automobilom bosankohercegovačkih registracijskih oznaka na pješaka starosti 73 godine. 

>>Ludbreg: Osobnim vozilom naletio na 72-godišnjeg pješaka i usmrtio ga

Kako saznajemo iz priopćenja PU Varaždinske, nesreća se dogodila oko 18:50 sati na raskrižju državne ceste D-2 i ulice Bože Hlasteca u Ludbregu, u prometnoj je nesreći smrtno stradao 73-godišnji muškarac. Automobilom je upravljao muškarac starosti 30 godina iz smjera Koprivnice u smjeru Varaždina.

Dolaskom do raskrižja sa ulicom, vozač brzinu vozila nije prilagodio brzinu kretanja svog vozila stanju i uvjetima na kolniku, u trenutku kada je kolnik državne ceste izvan pješačkog prijelaza sredinom raskrižja i bez reflektirajuće odjeće iz smjera Bože Hlasteca u smjeru Gospodarske ulice prelazio 73-godišnji pješak, uslijed čega je vozač automobilom udario pješaka i odbacio ga na kolnik. 

Na mjesto događaja izašli su djelatnici Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije, te je liječnik pješaku pružio medicinsku pomoć, ali je zbog zadobivenih ozljeda na mjestu preminuo. u vrijeme očevida promet se državnom cestom  odvijao jednim kolničkim trakom. Riječ je o prvoj smrtno stradaloj osobi u prometnoj nesreći u 2016. godini.

Komentari