Poznato još detalja ubojstva u Voći - muškarac je počeo pucati tijekom verbalnog sukoba s punicom

Objavljeno: 16.11.2015. 15:13

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:08

Poznato je još detalja o ubojstvu koje se dogodilo jučer oko 19.50 sati u Slivarskom pokraj Donje Voće. Prema priopćenju PU Varaždinske, očevidom je utvrđeno da je ubojstvo 60-godišnjakinje počinio muškarac starosti 59 godina. 

Podsjetimo, muškarac je došao u obiteljsku kuću svoje supruge s revolverom prijeteći da će je ubiti, a ona mu je uspjela pobjeći. Na kraju je došlo do ubojstva njegove punice i samoubojstva muškarca revolverom. 

>>Šokantno ubojstvo u Donjoj Voći: Muškarac pokušao ubiti ženu, na kraju oduzeo život sebi i punici

Neslužbeno doznajemo da je uzrok ove nesreće svađa između supružnika. Naime, 41-godišnjakinja se preselila majci nakon učestalih sukoba sa suprugom, a zbog sličnog incidenta muškarac je već proveo dva mjeseca u zatvoru. Susjedi tvrde da je i prije bio sklon alkoholu te nasilnom ponašanju.

>>Žena koja je u Voći za dlaku izbjegla smrt: "Naganjao me s puškom i za mnom pucao!"

U policijskom izvješću također stoji da je došlo do verbalnog okršaja sa 60-godišnjom punicom u kući, a za to vrijeme je njegova 41-godišnja supruga pobjegla iz kuće zbog straha za svoj život. Muškarac je potom ispalio hitac iz pištolja za njom, no, uspjela se sakriti. Nakon toga vratio se u kuću i usmrtio punicu te počinio samoubojstvo pištoljem.

Komentari