Pripita 62-godišnjakinja na krivom mjestu u krivo vrijeme - ozlijeđena u sudaru automobila i kamiona

Objavljeno: 20.11.2015. 10:21

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:08

Foto: ilustracija

Jučer, 19. studenog oko 12.30 sati, dogodila se prometna nesreća u mjestu Šemovec u kojoj je ozlijeđena 62-godišnjakinja, izvjestili su danas iz PU varaždinske.

Osobnim vozilom je Plitvičkom ulicom upravljala 31-godišnjakinja. Upravljala je iz smjera Koprivničke ulice u smjeru Jalžabeta, te je dolaskom do raskrižja s ulicom Braće Radić započela skretati u lijevo, a da se nije uvjerila da to može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu. Tom prilikom je došlo do sudara zadnjeg djela osobnog vozila s prednjim djelom teretnog vozila kojim je u istom smjeru upravljao 24-godišnjak, a koji je provodio radnju pretjecanja.

Nakon sudara, osobno vozilo u kretanju je desnom stranom udarilo u prednji kotač bicikla kojim je ulicom Braće Radić u smjeru Štefanec Marofa upravljala žena starosti 62 godine, a koja je upravljala pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 0.56 g/kg. Ista je od udara pala na kolnik i zadobila ozljede. Medicinska pomoć joj je pružena u Općoj bolnici Varaždin. Ozljede joj za sada nisu okvalificirane.

Komentari