Protekli vikend u Varaždinskoj županiji krali se pištolji, novac i skuter

Piše: IT/eVaraždin

Objavljeno: 03.08.2015. 15:31

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 11:25

Foto: ilustracija

Policijska uprava varaždinska izvijestila je o krađama tijekom vikenda u Varaždinskoj županiji, zanimljivo je da su se ovaj vikend krali pištolji.

Tako je nepoznati počinitelj iz kuće 62-godišnjakinje u Varaždinskoj ulici u Sračincu otuđio novac i pištolj. Visina materijalne štete procjenjuje se na više tisuća kuna, policija traga za počiniteljem.

Iz kuće 56-godišnjaka u Rijeki Voćanskoj također su ukradeni novac i pištolj. Visina materijalne štete se također procjenjuje na nekoliko tisuća kuna, a policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

U Zagrebačkoj ulici u Varaždinu, nepoznati je počinitelj provalio u proizvodni pogon jednog poduzeća iz kojeg je otuđio motornu pilu. Materijalna šteta se procjenjuje na nekoliko tisuća kuna, a policija traga za počiniteljem.

Policija traga i za nepoznatim počiniteljem koji je U Ulici Tome Masaryka u Varaždinu ispred zgrade otuđio zaključani skuter marke Boatian vlasništvo 30-godišnjaka. Materijalna šteta se procjenjuje na više tisuća kuna.

Komentari