tijekom špancirfesta

Proteklog vikenda lopovi pojačano harali Varaždinom - evo što je sve ukradeno

Objavljeno: 28.08.2023. 09:50

Zadnja izmjena: 28.08.2023. 09:50

Foto: Ilustracija (Fotografija ne prikazuje aktere ni mjesto događaja)

Špancirfest je iza nas, a velike gužve na posljednjem vikendu ovog popularnog festivala rezultirale su i pojačanim brojem krađa - zabilježene su četiri krađe širom Varaždina, a lopovi su krali svašta, od bicikla do novčanika.

Naime, u četvrtak, 24. kolovoza u ulici Augusta Šenoe u Varaždinu, nepoznati je počinitelj iz držača za bicikle otuđio bicikl u vlasništvu 63-godišnjakinje. Visina materijalne štete iznosi oko 200 eura. Zatim, u subotu, 26. kolovoza u trgovini u ulici Ivana Meštrovića u Varaždinu, nepoznati je počinitelj otuđio novčanik s dokumentima i novcem u vlasništvu 33-godišnjakinje, koji je ista ostavila na pultu. Materijalna se šteta procjenjuje na oko 100 eura. 

Također, u subotu, 26. kolovoza, na Trgu Pavla Štoosa u Varaždinu, nepoznati je počinitelj kroz otvoreni prozor osobnog automobila, iz istog otuđio torbicu s dokumentima i novcem u vlasništvu 60-godišnjaka. Visina materijalne štete iznosi oko 50 eura. U nedjelju pak, 27. kolovoza u Uskoj ulici u Varaždinu, nepoznati je počinitelj otuđio torbicu s novcem i ključem osobnog vozila, u vlasništvu 32-godišnjaka.

Komentari