Provala u radijsku postaju u Ivancu, u D. Makojišću ukrali drvenu prešu

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 19.08.2013. 20:21

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:30

Foto: ilustracija

Na području Policijske uprave varaždinske tijekom vikenda zabilježeno je nekoliko provala, izvijestila je PU varaždinska.

Od 14. do 16. kolovoza, u Međimurskoj ulici u Varaždinu, nepoznati je počinitelj provalio u rashladnu vitrinu u sklopu kioska, vlasništvo poduzeća sa sjedištem u Zagrebu, te otuđio sladoled.

Visina materijalne štete utvrdit će se inventurom. Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela.

U noći sa 16. na 17. kolovoza nepoznati je počinitelj provalio u prostorije radijske postaje u Ivancu i otuđio novac, mobilni telefon te tablet računalo.

Materijalna se šteta procjenjuje na nekoliko tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Od 16. do 18. kolovoza nepoznati je počinitelj provalio u kuću ulici Đure Sudete u Varaždinu, vlasništvo 56-godišnjaka, te otuđio veću količinu nakita, sat, te osobne i bankovne dokumente. Naknadno je s otuđenim bankovnim karticama na više bankomata u Varaždinu podigao novac s računa oštećenih ukućana.  

Ukupna se materijalna šteta procjenjuje na nekoliko desetaka tisuća kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Od 28. srpnja do 18. kolovoza u Donjem Makojišću nepoznati je počinitelj iz gospodarske zgrade vlasništvo 52-godišnjaka, otuđio starinsku drvenu prešu.

Prema izjavi oštećenog, materijalna šteta iznosi desetak tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Komentari