Provalio u farmu pa demontirao i ukrao hranilice od inoxa

Objavljeno: 14.08.2014. 10:18

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Policijska uprava međimurska izvijestila je o krađama koje su se u proteklom razdoblju dogodile na području Međimurja.

U vremenskom razdoblju od 29. srpnja do 13. kolovoza u Čakovcu, u Trnavskoj ulici, nepoznati počinitelj provalio je u farmu vlasništvo poduzeća iz Čakovca, gdje je demontirao i ukrao hranilice od inoxa te električne kablove. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko desetaka tisuća kuna, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Tijekom noći s 12. na 13. kolovoza u Čakovcu, u Ulici Valenta Morandinija nepoznati počinitelj provalio je u trgovinu vlasništvo poduzeća iz Čakovca, gdje je ukrao novac i cigarete. Materijalna šteta utvrditi će se naknadno, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

U srijedu, 13. kolovoza u vremenu od ponoći do 7:45 sati u Nedelišću, u Čakovečkoj ulici, nepoznati počinitelj provalio je u ugostiteljski objekt i ukrao nekoliko tisuća kuna. Potom je provalio u susjedni stan gdje ispremetao stvari, ali ništa nije ukrao. Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je kaznena djela počinio 25-godišnjak iz Nedelišća, te će se protiv njega podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Komentari