Provalio u spremište te ukrao bicikl i motornu kosilicu

Piše: IT/eVaraždin

Objavljeno: 16.03.2015. 21:00

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: ilustracija

U Pribislavcu je u nedjelju nepoznati počinitelj provalio u ljetnu kuhinju, a potom i u spremište smješteno na dvorištu obiteljske kuće te otuđio bicikl i motornu kosilicu.

Vlasnika je oštetio za nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja bit će podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Tijekom noći s nedjelje na ponedjeljak u Macincu nepoznati počinitelj onesposobio je vanjske nadzorne kamere i vanjsko svijetlo na privatnoj trgovini, nakon čega je pokušao provaliti u skladište, ali je od dovršenja kaznenog djela odustao. Protiv počinitelja biti će podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Krađa se dogodila i u subotu, a nepoznati počinitelj u trgovini mješovitom robom iz torbe vlasništvo 58-godišnjakinje, otuđio je novčanik u kojem se nalazio novac i bankovne kartice. Nakon toga počinitelj je uz pomoć otuđenih kartica i PIN brojeva, koje je pronašao u novčaniku, na bankomatu podigao novac.

Materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna, dok će se protiv počinitelja podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Komentari