Provaljeno u županijsku zgradu, ukraden novac i bankomat kartice

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 01.01.2014. 19:25

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:27

Foto: Ilustracija

Tijekom noći s 29. na 30. prosinca, u Donjem Pustakovcu, nepoznati počinitelj originalnim ili sličnim ključem otključao je vrata doma kulture odakle je ukrao audio i video uređaje, te informatičku opremu.

Materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna.

U razdoblju od 24. do 29. prosinca, u Svetoj Mariji, u Ulici Vladimira Nazora, nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću i ukrao smrznuto meso i razne profesionalne alate.
Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

U ponedjeljak, 30. prosinca u vremenu od 18:20 do 18:25 sati u Čakovcu, u Ulici Ruđera Boškovića, nepoznati počinitelj provalio je u županijsku zgradu gdje je ukrao domaći novac, osobne dokumente i bankomat kartice vlasništvo zaposlenika.

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

U ponedjeljak, 30. prosinca Policijska uprava međimurska zaprimila je obavijest ženske osobe iz Podturna da joj je ukraden mobitel.
Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je dana 27. prosinca u vremenu od 4 do 5 sati, u Čakovcu, u dr. Ivana Novaka, u noćnom baru nepoznati počinitelj iskoristio gužvu i nepažnju i te sa stola ukrao mobitel dojaviteljice i mobitel i novac iz novčanika muškarca iz Podturna koji je bio sa njom u društvu.

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

Komentari