Provalnici "operirali" diljem Varaždinske županije

Piše: eVaraždin

Objavljeno: 15.09.2014. 20:07

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Tijekom vikenda u Varaždinskoj županiji aktivni su bili provalnici...

U Školskoj ulici u Črešnjevu od 10. do 13.rujna, nepoznati je počinitelj provalio u vikend kuću vlasništvo 86-godišnjaka iz koje je otuđio plinsko kuhalo i plinsku bocu. Visina materijalne štete se utvrđuje na više stotina kuna.

Od 12. do 13. rujna u Ludbreškoj ulici u Varaždinu, nepoznati je počinitelj provalio u kiosk, vlasništvo poduzeća sa sjedištem u Zagrebu te otuđio tablet računala, mobilni uređaj, cigarete, kavu  i više kilograma rezanog duhana. Materijalna šteta se procjenjuje na više tisuća kuna.

U noći sa subote na nedjelju provaljeno je u prostorije Nogometnog kluba Orač iz Petrijancu, a provalnik je otuđio prijenosno računalo i toner. Visina materijalne štete procjenjuje se na više tisuća kuna.

U ulici Matije Gupca u Črešnjevu s nedjelje na ponedjeljak, nepoznati je počinitelj provalio u obiteljsku kuću vlasništvo 19-godišnjaka gdje je iz škrinje otuđio smrznute mesne proizvode. Materijalna šteta će se utvrditi naknadno. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju otkrivanja počinitelja ovog kaznenog djela.

U ponedjeljak 15. rujna u ranim jutarnjim satima nepoznati je počinitelj provalio u ugostiteljski objekat u Bartolovečkoj ulici u Trnovcu. Iz ugostiteljskog objekta je otuđio novčani iznos od desetak tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Komentari