Provalnik iz kuće u Čakovcu ukrao trofejno oružje

Objavljeno: 26.08.2014. 13:17

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: ilustracija

Policijska uprava međimurska izvijestila je o krađama koje su se na području Međimurja dogodile proteklih dana.

U razdoblju s 24. na 25. kolovoza, u vremenu od 14:30 do 5 sati, u Obrtničkoj ulici u Čakovcu nepoznati je počinitelj provalio u kontejner, vlasništvo trgovačkog poduzeća iz Zagreba, i ukrao raznu otpisanu mješovitu robu. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

U ponedjeljak, 25. kolovoza u vremenu od 11:30 do 12:30 sati u Ulici Ivana Mažuranića u Čakovcu, nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću gdje je ispremetao stvari i ukrao trofejno oružje. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

U vremenskom razdoblju od 14. do 17. kolovoza u Šenkovcu, u Zelengajskoj ulici, nepoznati počinitelj je iz otključane garaže ukrao dvije pumpe za servis plinskih i klimatizacijskih uređaja vrijednosti nekoliko tisuća kuna. Protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Komentari