Provalnik iz peradarnika ukrao više desetaka kokoši nesilica

Objavljeno: 08.08.2014. 17:14

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: ilustracija

Međimurska je policija izvijestila o krađama koje dogodile na području Međimurske županije.

Tijekom noći sa srijede na četvrtak, 6./7. kolovoza, od 21:30 do 6:30 sati u Ulici bana Jelačića u Gornjem Kuršancu nepoznati počinitelj provalio je u peradarnik vlasništvo 29-godišnjaka i ukrao više desetaka kokoši nesilica. Materijalna šteta cijeni se na više tisuća kuna i protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

U razdoblju sa srijede na četvrtak, 6./7. kolovoza od 21:15 do 13:30 sati u Ulici Augusta Šenoe u Šenkovcu nepoznati je počinitelj provalio u obiteljsku kuću, odakle je ukrao razni nakit, fotoaparat i novac. Materijalna šteta cijeni se na više tisuća kuna i protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

U četvrtak, 7. kolovoza od 8 do 12 sati u Mihovljanskoj ulici u Mihovljanu nepoznati je počinitelj provalio u obiteljsku kuću i ukrao razni nakit. Materijalna šteta cijeni se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Komentari