Provalnik iz vikendice ukrao inox bačve i veću količinu vina

Objavljeno: 18.08.2014. 18:20

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: ilustracija

Na području Varaždinske županije proteklih se nekoliko dana dogodilo više provala.

Prema izvješću Policijske uprave varaždinske, od 13. do 15. kolovoza u mjestu Bolfan nepoznati je počinitelj provalio u vikend kuću vlasništvo muškarca starosti 42 godine, gdje je iz podruma otuđio četiri komada inox bačvi i više desetaka litara vina. Materijalna šteta se procjenjuje na više tisuća kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela.

U četvrtak, 14. kolovoza tijekom popodnevnih sati u Ulici Eugena Kumičića u Ivancu nepoznati je počinitelj provalio u obiteljsku kuću vlasništvo 61-godišnjaka, iz koje je otuđio zlatni nakit. Materijalna šteta se procjenjuje na više stotina kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela.

U subotu, 16. kolovoza u prijepodnevnim satima u Zagrebačkoj ulici u mjestu Ljubešćica nepoznati je počinitelj provalio u obiteljsku kuću vlasništvo 35-godišnjaka, iz koje je otuđio zlatni nakit. Materijalna šteta se procjenjuje na više tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

U subotu, 16. kolovoza u poslijepodnevnim satima na parkiralištu u Gornjem Knegincu nepoznati je počinitelj provalio u osobno vozilo vlasništvo 66-godišnjakinje. Iz vozila je otuđio novčanik s dokumentima i novcem. Materijalna šteta se procjenjuje na više tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

U nedjelju, 17. kolovoza u mjestu Donji Kućan nepoznati je počinitelj provalio u obiteljsku kuću vlasništvo muškarca starosti 69 godina. U kući je porazbacao stvari i otuđio je nakit. Materijalna šteta se procjenjuje na više tisuća kuna. U cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela policijski službenici poduzimaju mjere i radnje.

Od ostalih događaja, tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave varaždinske zabilježeno je sedam prekršaja protiv javnog reda i mira i to u Ludbregu, Cargovcu, Pešćenici Viničkoj, Maruševcu i u ostalim slučajevima u Varaždinu, a radi se o događajima vezanim uz buku, viku i galamu, naročito drsko i nepristojno ponašanje, tučnjavu u ugostiteljskim objektima i na ulici, te skitnja i prosjačenje.

Komentari