Provalnik ukrao novac iz metalnog sefa u čakovečkoj ljekarni

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 08.01.2014. 09:44

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:27

Foto: ilustracija

Prema priopćenju Policijske uprave međimurske, tijekom proteklog razdoblja na području Međimurja dogodilo se nekoliko krađa.

U vremenu od 4. do 7. siječnja u Ulici Ivana Gorana Kovačića u Čakovcu nepoznati je počinitelj provalio u ljekarnu, vlasništvo poduzeća iz Nedelišća, i iz metalnog sefa ukrao novac. Materijalna šteta cijeni se na više tisuća kuna, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Tijekom noći s ponedjeljka na utorak u vremenu od 17 do 8 sati u Trnovcu nepoznati počinitelj je provalio u garažu iz koje je ukrao aparat za zavarivanje, elektromotor i bicikl. Materijalna šteta cijeni se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

U vremenu od nedjelje od 9:30 do utorka do 8 sati u Čakovečkoj ulici u Pušćinama nepoznati počinitelj provalio je spremnike za gorivo na 4 parkirana teretna vozila vlasništvo poduzeća iz Nedelišća iz kojih je istočio i ukrao nekoliko stotina litara diesel goriva. Materijalna šteta cijeni se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

U utorak u vremenu od 13 do 19 sati u Novom Selu na Dravi, u Prvomajskoj ulici, nepoznati je počinitelj provalio u crkveni objekt u kojem je zatim provalio vrata na više prostorija i iz jedne ukrao novac. Materijalna šteta cijeni se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

U vremenu od 20. prosinca 2013. godine do 7. siječnja 2014. godine u Dravskoj ulici u Svetoj Mariji nepoznati počinitelj je na parceli vlasništvo poduzeća iz Goričana demontirao sa nosača i ukrao nekoliko desetaka metara pletene žičane ograde. Materijalna šteta cijeni se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Komentari