Provalnik ukrao veće količine sredstva za zaštitu vinograda

Objavljeno: 04.08.2014. 20:09

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: ilustracija

Policijska uprava međimurska izvijestila je o krađama koje su proteklih dana dogodile na području Međimurske županije.

U razdoblju s petka na subotu, 1. na 2. kolovoza, od 15 do 7 sati, u Željeznoj gori nepoznati je počinitelj provalio u spremište poduzeća iz Čakovca i ukrao nekoliko desetaka kilograma sredstva za zaštitu vinograda. Materijalna šteta cijeni se na više desetaka tisuća kuna, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

U subotu, 2. kolovoza, u vremenu od 17:30 do 19:10 sati u Gornjem Kuršancu, kod mosta preko rijeke Drave, nepoznati je počinitelj provalio u parkirano osobno vozilo vlasništvo 46-godišnjaka iz Varaždina i ukrao razni električarski alat. Materijalna šteta cijeni se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

U razdoblju od 28. srpnja do 2. kolovoza u Ulici Ivana plemenitog Zajca u Čakovcu nepoznati je počinitelj provalio u obiteljsku kuću vlasništvo 63-godišnjakinje i ukrao razni nakit. Materijalna se šteta cijeni na više tisuća kuna, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Tijekom noći sa subote na nedjelju, 2. na 3. kolovoza u vremenu od 23 do 1 sat, na jezeru kod Dunajske ulice u Svetom Martinu na Muri, nepoznati je počinitelj ukrao više komada ribičkih štapova i dvije torbe sa raznom ribičkom opremom, vlasništvo 46-godišnjaka iz Donjeg Zebanca. Materijalna šteta cijeni se na nekoliko desetaka tisuća kuna, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Komentari