PU varaždinska: Provale u Varaždinu, Gredi i Ludbregu

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 23.08.2013. 20:47

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:30

Foto: ilustracija

Varaždinska je policija izvijestila o četiri provale koje su se dogodile u četvrtak, 22. kolovoza.

Tog je dana, oko 1 sat, nepoznati počinitelj provalio u ugostiteljski objekt u Gredi, te otuđio glazbenu opremu i televizor. Materijalna se šteta procjenjuje na desetak tisuća kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela.

U poslijepodnevnim satima, na parkiralištu kod groblja u Ludbregu nepoznati je počinitelj provalio u osobno vozilo u vlasništvu 46-godišnjaka i otuđio torbicu s novcem, te osobnim i bankovnim dokumentima.  Visina materijalne štete iznosi oko tisuću kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Također, u vremenu od 10 do 16 sati, nepoznati je počinitelj provalio u kuću u ulici Braće Radića u Varaždinu, vlasništvo 62-godišnjakinje, te otuđio novac i nakit.  Materijalna se šteta procjenjuje na više tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju otkrivanja počinitelja ovog kaznenog djela.

U Varaždinu je istog dana u jutarnjim satima, u ulici Nikole Tesle, provaljeno u stan vlasništvo 64-godišnjaka. Nepoznati počinitelj tom je prilikom otuđio novac, nakit i drugo. Prema izjavi oštećenog, materijalna šteta iznosi preko sto tisuća kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela.

Komentari