Rambo iz Novog Marofa: Zaplijenili mu 32...

Piše: IT/eVaraždin

Objavljeno: 29.04.2015. 11:11

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:18

Foto: PU varaždinska

Policijski službenici Policijske postaje Novi Marof dovršili su kriminalističko istraživanje nad muškarcem starosti 32 godine za kojeg se sumnja da je ilegalno posjedovao oružje.

U srijedu zaustavljen u Kračevcu na poljskom putu zaustavljen i policijski službenici na stražnjem sjedalu pronašli su lovačku pušku, a za koju nije imao odobrenje za držanje i nošenje oružja.

Također je utvrđeno da ilegalno posjeduje i jednu automatsku pušku sa preklopnim kundakom, skraćenim spremnikom i ugrađenim optičkim ciljnikom, jednu cijev za kombiniranu pušku kalibra 12/12, jednu cijev za pušku M48 sa zatvaračem i mehanizmom za okidanje kalibra 7.9 mm, jedan optički nišan sa nosačem za kombiniranu pušku i baterijsku led svjetiljku sa nosačem, te više desetaka streljiva raznih kalibara.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, policijski službenici protiv osumnjičenog podnose kaznenu prijavu za kazneno djelo nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari nadležnom Državnom odvjetništvu.

Komentari