Retrovizorom udarila 66-godišnjeg pješaka i teško ga ozlijedila

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 07.01.2014. 17:30

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:27

Proteklog tjedna na području Međimurske županije zabilježeno je ukupno 8 prometnih nesreća, od čega 3 sa ozlijeđenim osobama u kojima su dvije osobe teže, a dvije lakše ozlijeđene, te 5 sa nastalom materijalnom štetom.

Greške koje su prethodile prometnim nesrećama u dva su slučaja bile nepoštivanje prednosti, u jednom nepropisno obilaženje i nepropisno okretanje, skretanje i vožnja unatrag, a u ostala četiri slučaja druge greške.

U dvije prometne nesreće sudionici su bili pod utjecajem alkohola, a najviša je koncentracija u količini od 2,75 g/kg utvrđena kod vozača u Leskovcu. Tijekom vikenda zabilježena je samo jedna prometna nesreća s teško ozlijeđenom osobom.

U subotu, 4. siječnja oko 16:45 sati u Čehovcu 27-godišnja vozačica osobnog automobila iz Donjeg Pustakovca obavljala je obilaženje 66-godišnjeg pješaka iz Čehovca koji se kretao u istom smjeru, pri  čemu je desnim vanjskim ogledalom udarila u tijelo pješaka i srušila ga na kolnik. Liječničkim pregledom u Županijskoj bolnici Čakovec utvrđeno je da je pješak teško ozlijeđen i zadržan je na liječenju.

Komentari