S 1,18 promila sletio s ceste kod Trakošćana i udario u zemljani nasip

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 27.02.2014. 10:59

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:27

Varaždinska je policija izvijestila o dvije prometne nesreće koje su se dogodile u srijedu.

Jučer, 26. veljače oko 4:30 sati između mjesta Trakošćan i Macelj na županijskoj cesti predio zvan Čemernica dogodila se prometna nesreća u kojoj je ozlijeđena jedna osoba.

Muškarac starosti 48 godina upravljao je pod utjecajem alkohola, u koncentraciji od 1,18 g/kg, osobnim vozilom iz smjera Trakošćana u smjeru Macelja, gdje je u lijevom oštrom zavoju zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad vozilom i sletio u desno van kolnika u cestovni jarak i udario prednjom stranom vozila u zemljani nasip. Vozač je zadobio ozljede te mu je medicinska pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin, a ozljede mu za sada nisu okvalificirane.

Jučer, 26. veljače oko 10 sati na raskrižju ulica Petra Zrinskog i Matije Gupca u Ludbregu dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenom osobom.

Muškarac starosti 59 godina je upravljao teretnim vozilom kolnikom ulice Matije Gupca te ulaskom u rakrižje s Ulicom Petra Zrinskog s kružnim tokom prometa nije propustio bicikl kojim je u kružnom toku upravljala 38-godišnjakinja. Teretno vozilo je udarilo prednjim dijelom vozila u desni bočni dio bicikla te je vozačica bicikla pala na kolnik i zadobila ozljede. Medicinska pomoć joj je pružena u Općoj bolnici Varaždin, a ozljede joj za sada nisu okvalificirane.

Komentari