Sa suvozačevog sjedala zgrabio torbicu s dokumentima i novcem

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 03.02.2014. 13:45

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:27

Međimurska policija izvijestila je o nekoliko krađa koje su se u proteklom razdoblju dogodile na području Policijske uprave međimurske.

Tijekom noći s 30. na 31. siječnja, u poljskom predjelu zvanom "Škrtica", u blizini grada Čakovca, nepoznati počinitelj provalio je u vikendicu vlasništvo muškarca iz Čakovca, gdje je ukrao trimer, plinske boce, plamenik, suncobran i više kilograma krumpira. Materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

U subotu, 1. veljače u vremenu od ponoći do 5:30 sati, u Čakovcu, u Ulici Josipa Kozarca, nepoznati počinitelj provalio je u ugostiteljski objekt, gdje je ukrao novac. Materijalna šteta procjenjuje se na više stotina kuna, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

U razdoblju od 25. listopada 2013. do 2. veljače, u Dekanovcu, u Ulici Florijana Andrašeca, nepoznati počinitelj je u dvorištu obiteljske kuće provalio u garažu, gdje je ukrao raznu novogodišnju rasvjetu i ukrase. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

U petak, 31. siječnja pola sata poslije ponoći, u Čakovcu, na parkiralištu ispred ugostiteljskog objekta u Ulici Ivana Gundulića, nepoznati počinitelj iskoristio je trenutak kada je ženska osoba iz Štefanca u namjeri da se odveze s parkirališta ušla u svoje vozilo te je otvorio suvozačeva vrata i sa sjedala joj ukrao torbicu. Počinitelj se nakon događaja udaljio u nepoznatom smjeru. U torbici su se nalazili osobni dokumenti, bankovna kartica i domaći novac. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna. Za počiniteljem policija intenzivno traga te će protiv njega podnijeti kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Komentari